Skip to main content

The Living Rooms

Category:

Office Design Finalist

Design Practice:

LOM architecture and design

Project Title:

The Living Rooms

Project Location:

London, United Kingdom

Design Practice Location:

London, United Kingdom


All project descriptions are provided by SBID Awards entrants.

The Living Rooms is a new co-working inspired space at the heart of a major financial institution’s London headquarters. The project was designed to kick-start a more agile working culture by creating a flexible work landscape where mobile and home-working staff can touch down, meet and work without needing to occupy fixed desks.

The space fills a whole floor, with three workspace zones of dawn, day and dusk reflecting the movement of the sun through the day, and wrapping around a shared atrium garden and cafe, which creates a new heart for the building.

The Living Rooms is a busy, engaging and active space that encourages a sense of community, creativity and common purpose. With its rich combination of materials, textures, graphics and furniture, it creates a totally new environment for this organisation that looks different, feels different and works more effectively.

SBID Award Ceremony

Attend the Awards

Join the global celebration of interior design excellence!

Book Now