Skip to main content

Paul Ainsworth Customer Service Centre

Category:

Office Design Finalist

Design Practice:

Concorde BGW Group

Project Title:

Paul Ainsworth Customer Service Centre

Project Location:

Cornwall, United Kingdom

Design Practice Location:

South Yorkshire, United Kingdom


All project descriptions are provided by SBID Awards entrants.

Located in Padstow, the building has a very desirable coastal location with views of sandy beaches.

Paul Ainsworth’s offices provide a multi-functional workspace that’s visually appealing. It’s environment creates a positive, comfortable space that employees are proud to work in.

The workplace is enriched with vibrant colours – burnt orange chairs, bold 3D wallpaper in cool greens, yellows and whites and teal timber cladding which protects the walls, adds architectural shape and some traditional charm. The bright creative workspace makes employees feel more productive, lowers stress and increases wellbeing.

SBID Award Ceremony

Attend the Awards

Join the global celebration of interior design excellence!

Book Now