Skip to main content

ATLAS Workplace (customized project for P&G Headquarters)

Category:

07. Office Design Over 2,000 SqM Finalist

Design Practice:

ATLAS Workplace

Project Title:

ATLAS Workplace (customized project for P&G Headquarters)

Project Location:

Guangzhou, China

Design Practice Location:

Guangzhou, China


All project descriptions are provided by SBID Awards entrants.

ATLAS, a leading commercial office asset operator in China, is committed to building a whole chain, whole customer and whole category service ecology of commercial office assets, and become a unique new benchmark in the commercial office management industry. According to the corporate culture of “relying on and supporting each other”, the designer fully considers the feelings and use habits of the employees in the design of the space, and emphasizes putting people first.

SBID Award Ceremony

Attend the Awards

Join the global celebration of interior design excellence!

Book Now