Skip to main content

Rough

Category:

12. Residential Apartment Under £1M Winner

Design Practice:

JL Studio

Project Title:

Rough

Project Location:

London, United Kingdom

Design Practice Location:

London, United Kingdom


All project descriptions are provided by SBID Awards entrants.

The JL STUDIO team has implemented a completely unique interior design project for a two-level apartment in a historic building.
The Rough project is a successful combination of cosiness, wildness and uniqueness, rough textures and comfort, ancient building and modern furniture. Things that we meet in nature, but don’t meet in our flats, are playing the role of art objects. Therefore they are not perceived as something catchy and don’t turn the apartment into a lifeless museum space. At the same time, such interior elements reflect the bright personality of the owners and create an atmosphere of peace and warmth.
The space is divided into two levels and united by a common sloping ceiling with skylight windows.
The first floor is a space for daily activities and receiving guests. The second floor is the private call of the owners, space for rest, sleep and relaxation in the bathroom.

SBID Award Ceremony

Attend the Awards

Join the global celebration of interior design excellence!

Book Now