Skip to main content

YUYUYU

Category:

Restaurant Design Finalist

Design Practice:

Shenzhen 1-Cube Design

Project Title:

YUYUYU

Project Location:

Guangdong, China

Design Practice Location:

Guangdong, China


All project descriptions are provided by SBID Awards entrants.

Interior Design

This is a Chinese restaurant in Shenzhen, a vibrant city full of young consumers. The owners wished to find original ways to express oriental aesthetics, therefore the designer boldly used an array of lines and dots that extend from the door to the inside of the restaurant. This blurs the internal and external boundaries and increases the visibility of the line of sight. The end of the dining area contains a screen that depicts a fish passing through the lotus flowers. Meanwhile, the pine, stone and white sand express a simple and restrained Chinese aesthetic and constitutes the core of the vision.

SBID Award Ceremony

Attend the Awards

Join the global celebration of interior design excellence!

Book Now