Skip to main content

The Slipway

Category:

06. KBB Design Finalist

Design Practice:

Bocchetta Interiors

Project Title:

The Slipway

Project Location:

Dorset, United Kingdom

Design Practice Location:

Dorset, United Kingdom


All project descriptions are provided by SBID Awards entrants.

Bocchetta Interiors were tasked with the interior design for ‘The Slipway’, a new family home by the sea with a modern coastal look and feel. They worked closely with the developers Ash Haus and Glass Harbour Group to ensure that the decor, furniture and lighting throughout didn’t distract from the stunning sea view and setting.  The photographs featured show breadth of the open plan area which overlooks the private garden and jetty.  Bocchetta Interiors were tasked with designing some bespoke pieces of furniture to ensure everything looked in proportion, whilst harmonising with the stunning kitchen and bar by Siematic Kitchens Chichester. This large space flows effortlessly from the kitchen to the dining area, then to the lounge and the bar. The viewer’s eye is drawn out to the sea view, and then everywhere you turn there is something beautiful to look at with niches above the kitchen that draw the eye up and then around the room with lots of cleverly placed ceramics.

SBID Award Ceremony

Attend the Awards

Join the global celebration of interior design excellence!

Book Now