Skip to main content

Clockwise Wood Green

Category:

03. Workplace Fit Out Project of the Year Finalist

Design Practice:

Portview Fit-Out Specialists

Project Title:

Clockwise Wood Green

Project Location:

London, United Kingdom

Design Practice Location:

Belfast, United Kingdom


All project descriptions are provided by SBID Awards entrants.

Portview Fit-Out Specialists were commissioned to create these exquisite office interiors for their client, Clockwise Wood Green. An appealing, enviable, and productive office environment that makes a good first impression on anyone who walks into the building.

Located in Greenside House, North London these flexible workspaces – measuring 32,000 sq ft across five floors – have been established to meet the increased demand for offices closer to home, providing an alternative to central London locations.

The bright, airy space features two rooftop terraces with stunning views of the City of London and Alexandra Palace, and plenty of event spaces, breakout areas and kitchenettes. Down on the ground floor is a striking ‘living’ wall, covered in plants and flowers that breathe oxygen into the new co-working offices.

SBID Award Ceremony

Attend the Awards

Join the global celebration of interior design excellence!

Book Now