Skip to main content

The Greenwich

Category:

01. CGI & Visualisation Finalist

Design Practice:

II BY IV DESIGN

Project Title:

The Greenwich

Project Location:

Toronto, Canada

Design Practice Location:

Toronto, Canada


All project descriptions are provided by SBID Awards entrants.

The Greenwich, located on the upper west side of Toronto’s Oakvillage, is an award-winning master-planned community. Its newly developed residential building commands a gateway featuring a distinctive arched canopy entrance. Complete with tiered terraces and a central landscaped courtyard, the building’s interiors include a composition of natural materials—carved and sculpted to create a timeless classic experience. Suites at The Greenwich have been designed to flow seamlessly with open concept living spaces, 9-foot-high ceilings, expansive windows, and sweeping balconies to welcome light, air, and stunning views. They come outfitted with Smart Home Technology, charming kitchens, and spa-like bathroom. Moreover, the resort-like amenity spaces have been designed to flow effortlessly from the moment one walks in the door, offering comfort and timeless luxury.

SBID Award Ceremony

Attend the Awards

Join the global celebration of interior design excellence!

Book Now