Skip to main content

Happy Valley Clubhouse Extension

Category:

Restaurant Design Finalist

Design Practice:

Concept i

Project Title:

Happy Valley Clubhouse Extension

Project Location:

Hong Kong, Hong Kong S.A.R.

Design Practice Location:

Bangkok, Thailand


All project descriptions are provided by SBID Awards entrants.

In 2015 Hong Kong Jockey Club commenced construction on a new extension to its Happy Valley Clubhouse referred to as “The Hilltop in the Valley”. The new clubhouse comprises a twelve-story building designed by Wong & Ouyang Architects, on a 46,600 sq.m land parcel previously used for a stable block. As part of an international collection of designers assigned to the project (one for each level) Concept i was appointed as the Interior Designers for level 7 of the complex.

Level 7 was conceived as a luxury “4 Generation” family dining and entertainment destination. The project requested two-family restaurants offering Provincial Chinese Cuisine and Authentic American Cuisine and a state of the art Children’s Play Zone in a 2,650 sq.m space. The Children’s Play Zone was required to be fun and exciting and offer meaningful Play and Learn activities for an age range of 4 to 12-year-olds.

SBID Award Ceremony

Attend the Awards

Join the global celebration of interior design excellence!

Book Now