Skip to main content

The Beach House

Category:

07. Office Design Over 2,000 SqM Finalist

Design Practice:

WY Group

Project Title:

The Beach House

Project Location:

Oeiras, Portugal

Design Practice Location:

Lisbon, Portugal


All project descriptions are provided by SBID Awards entrants.

Interior architecture and design project for the WYgroup Offices are based on the rehabilitation of the pre-existing workplace, in a new design that reflects the new hybrid working model. The working space are also divided in two areas – the “family table” and the “work in contemplation”. The family tables represents the need to be together and to collaborate. It’s a natural working position. The “work in contemplation” means a new individual moment. When you need to think or to analise something… with a view, and what a view!

The new WYgroup Offices, is a workplace focused on the collaboration and well-being of its employees. A work environment designed with people and with their comfort in mind, privileging teamwork and a sense of community. It’s the natural extension of your home, and you need to experience it to live it as yours.

SBID Award Ceremony

Attend the Awards

Join the global celebration of interior design excellence!

Book Now